Main Menu

Νεκρός σκύλος από φόλα και πάλι στα Διομήδεια Ξάνθης-Αμοιβή δίνει ο ιδιοκτήτης σε όποιον βρεί τον υπεύθυνο.

Ένας σκύλος 6 ετών βρέθηκε νεκρός από φόλα και πάλι στο χωριό της Διομήδειας του Νομού Ξάνθης . Είναι πολύ συχνό το περιστατικό με τα νεκρά ζωά από φόλες και κατά κύριο λόγο τους σκύλους στο χωριό της Διομήδειας αφού υπήρξαν και παλαιότερα ίδια περιστατικά και όπως βλέπουμε συνεχίζουν χωρίς δυστυχώς να βρεθεί μια λύση. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ο οποίος και τον βρήκε νεκρό απο την αγανάκτηση του με το συχνό γεγονός αλλά και από την απώλεια του “φίλου” του δίνει αμοιβή σε όποιον βρεί η δώσει στοιχεία για τον υπεύθυνο της συγκεκριμένης πράξης.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του:

Τόνι, 6 ετών. Φιλικός και παιχνιδιάρης. Ερχόταν και τριβόταν στα πόδια σου. Έσπρωχνε με την μούρη του το χέρι σου να τον χαϊδέψεις. Τον πέταξαν πριν 2 χρόνια στον δρόμο. Είχε ακόμα το λουρί του.
Τον μάζεψα, τον πήγα για εμβόλια και κάθε μήνα του έδινα το αντιπαρασιτικό χάπι.
Ήταν ατίθασος. Πηδούσε τον φράχτη και γυρνούσε την γειτονιά. Έπαιζε με τα παιδιά που σχολάγανε απο το σχολείο. Μετά πάλι μέσα για χάδια κι αρακλάμα.
Όχι πια. Κάποιος ενοχλούνταν. Κάποιος χθες το βράδυ τον κέρασε φόλα. Ο Τόνι έφυγε άδικα και με πόνο.
Δεν είναι το πρώτο κρούσμα. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, που πετάς φόλες στην Διομήδεια Ξάνθης, να ξέρεις πως σε έχουμε στο μάτι. Ξέρουμε ΠΟΙΟΣ εισαι, και περιμένουμε να κάνεις το λάθος!
ΟΠΟΙΟΣ γνωρίζει και μπορεί να δώσει στοιχειά που θα μας βοηθήσουν να κινηθούμε νομικά, θα λάβει μεγάλη αμοιβή!