Main Menu

Σε γιορτινό κλίμα η κοπή πίτας του ΑΟΞ-Δείτε φώτο

Το απόγευμα της Παρασκευής στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ, το Le Chalet, η ξανθιώτικη ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομής της Κ-19, Κ-17 και Κ-15 έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το κλίμα ήταν ευχάριστο και οικογενειακό με τυχερούς να αναδεικνύονται οι Πάμπλο Ντε Λούκας, Τενεκές (Κ-19), Μπαζοΐδης (Κ-17), Νικολαΐδης (Κ-15) και η Μαρία Αλεξοπούλου (προσωπικό) που κέρδισαν μία δωροεπιταγή.

Το έθιμο της κοπής της πίτας τηρήθηκε και φέτος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων που ευχήθηκε καλή χρονιά, πάντα επιτυχίες στην ομάδα της πόλης μας ενώ υπογράμμισε τον ενεργό χαρακτήρα της ΠΑΕ όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό, πέρα από το αθλητικό, γίγνεσθαι της περιοχής. Την όμορφη βραδιά προλόγισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Άρης Πιαλόγλου που στη σύντομη αλλά μεστή ομιλία του, αναφέρθηκε στον καθημερινό αγώνα της ξανθιώτικης ομάδας προκειμένου να βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας τα τελευταία 30 συναπτά έτη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, χαρακτηρίζοντάς την αντιστρόφως ανάλογη με τα όσα έχει πετύχει η Xanthi FC.

Η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση της Κυριακής συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση κατά την οποία το βάρος έπεσε σε θέματα τακτικής πριν την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου και την ανακοίνωση της αποστολής.

Πηγή xanthifc.gr