Main Menu

Δώρα από τον Δήμαρχο Ξάνθης και τη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Τα χαμόγελα, οι αγκαλιές και η συγκίνηση περίσσεψαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης στο Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης.

Η καθιερωμένη πλέον επίσκεψη στις αρχές κάθε έτους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στο πλαίσιο προσφοράς των δώρων που συγκεντρώνονται στη γιορτή που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ξάνθης και η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης.

«Ο Δήμος Ξάνθης στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία των αστυνομικών που αποδεικνύει γενναιοδωρία ψυχής και πλαταίνει το χαμόγελο των εκπαιδευόμενων του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης. Συγχαίρουμε τα μέλη της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης και είμαστε αρωγοί σε όσους έχουν ανάγκη. Συγχαίρουμε επίσης, το προσωπικό του Παραρτήματος για τον ζήλο και την εξαιρετική διάθεση προσφοράς που καθημερινά επιδεικνύουν», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος παραβρέθηκαν επίσης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Νεκτάριος Ορφανίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και υπεύθυνος του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης Γεώργιος Χατζηθεοδώρου, σε απαρτία τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης Νικόλαος Γουναρίδης, Παναγιώτης Δροσίδης, Δημήτρης Λαβτσής, Γεώργιος Ψωμαδόπουλος, Αφροδίτη Τσούφη και Σάββας Κυρλίδης, καθώς και αστυνομικοί, που προσήλθαν με τα αστυνομικά τους οχήματα και κέρδισαν, όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις γεμίζοντας με ενθουσιασμό τους εκπαιδευόμενους του Παραρτήματος.