Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Νικητής ο Άρης Αβάτου στο Ξανθιώτικο ντέρμπι.-Ήττα για τον Ορφέα στο Κιλκίς.

Ολοκληρώθηκε η 15ή αγωνιστική του πρώτου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής κατηγορίας με το Ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθη και τον Άρη Αβάτου να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ  Άρης Αβάτου και Ασπίδα Ξάνθης αναμετρήθηκαν για δεύτερη φορά για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Άρης είναι αυτός που βγαίνει νικητής στα μεταξύ τους παιχνίδια. Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη Αβάτου να έχει την υπεροχή αλλά χωρίς να μπορεί να την μετουσιώσει σε φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν λίγο πολύ το ίδιο με την Ασπίδα να πατάει περιοχή και να διεκδικεί και ένα γκολ με αποκορύφωμα μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη Αβάτου όπου οι παίχτες της Ασπίδας Ξάνθης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε χέρι που έγινε αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζετε. Ο Άρης Αβάτου συνέχισε να παίρνει μέτρα στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί με πολύ δυνατό σου του Ψεμματά. Ο Άρης Αβάτου τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες αφού στο τέλος ο Ψεμματάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα-κόκκινη.

Άρης Αβάτου : Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Ψεμματάς, Ζωσιμίδης, Δόντσος, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος.

Ασπίδα Ξάνθης : Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαββόγλου.

 

Ο Ορφέας Ξάνθης ταξίδεψε στο Κιλκίς εκεί όπου αντιμετώπισε τον Αλέξανδρο Κιλκίς αλλά δυστυχώς πλήρωσε τις πολλές απουσίες και γνώρισε την ήττα με 2-1. Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή βρέθηκε να χάνει με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ξαντινίδη αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση και για δεύτερη συνεχόμενη φορά φεύγει χωρίς βαθμό από το γήπεδο.

Αλέξανδρος Κιλκίς (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Τσαλταμπασίδης, Κώτσιας, Παπαδόπουλος Σ., Φούρτζιου, Αηδονίδης, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιαννίδης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Χιντ Ιμέρ, Καραγκιόζης Β., Μακράκης, Τσιτάκ, Κατρανίτσας, Μπαϊρακτάρ, Καλλίδης, Σουκρήογλου, Χασάνκιλ, Ζυκολάρι.

Βαθμολογία

1. Νέστος Χρυσούπολης 36

2. Α.Ο.Καβάλα 35

3. Αετός Ορφανού 28

4. Άρης Αβάτου 25

5. Πανσερραϊκός  22

6. Κεραυνός Πέρνης 22

7. Ορφέας Ξάνθης 20

8. Αλέξανδρος Κιλκίς 20

9. Απόλλων Παραλιμνίου 20

10. ΑΕ Καλαμπακίου 11

11. Εθνικός Σιδηροκάστρου 9

12. Εθνικός Αλεξ/πολης 9

13. Ασπίδα Ξάνθης 10

14. ΠΑΟΚ Κοσμίου 8