Main Menu

Πρεμιέρα για τις νέες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου.

ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ 24 – 30/01

Serenity / Το Νησί της Αποπλάνησης

Ένας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα μικρό νησί της Καραϊβικής θα έρθει αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του που έρχεται για να τον στοιχειώσει και να τον εγκλωβίσει σε μια νέα πραγματικότητα που δεν είναι αυτό που δείχνει… Από τον υποψήφιο για Όσκαρ σεναριογράφο και σκηνοθέτη Στίβεν Νάιτ (Σε Λάθος Χρόνο, Επικίνδυνες Υποσχέσεις, Peaky Blinders), τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Γκρεγκ Σαπίρο (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty) και τους βραβευμένους με Όσκαρ ηθοποιούς Μάθιου Μακ Κόναχι (Interstellar, Ο Λύκος της Wall Street, Dallas Buyers Club) και Αν Χάθαγουεϊ (Interstellar, Οι Άθλιοι, Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή) έρχεται ένα συναρπαστικό θρίλερ γεμάτο ανατροπές και μυστήριο.

Σκηνοθεσία: Στίβεν Νάιτ

Πρωταγωνιστές: Μάθιου Μακ Κόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Νταϊάν Λέιν, Τζέισον Κλαρκ, Ντζιμόν Χούνσου

Κατηγορία: Θρίλερ

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.46’

Replicas / Πιστό Αντίγραφο

Ένας νευροεπιστήμονας χάνει ξαφνικά την οικογένεια του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να τους φέρει πίσω ακόμα και αν αυτό σημαίνει να παραβιάσει ένα υπερσύγχρονο κυβερνητικό εργαστήριο ερευνών, να έρθει αντιμέτωπος με την αστυνομία αλλά και με τους ίδιους τους νόμους της φυσικής επιστήμης.

Σκηνοθεσία: Τζέφφρεϊ Ναχμανοφ

Πρωταγωνιστές: Κιάνου Ριβς, Άλις Ιβ, Τόμας Μίντλντιτς

Κατηγορία: Μυστηρίου, Φαντασίας

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.47’

BTS World Tour: Love Yourself In Seoul (MONO ΓΙΑ 26/01)

Στο Ολυμπιακό Στάδιο στη Σεούλ κατά τη διάρκεια του BTS WORLD TOUR ‘LOVE YOURSELF’, γυρίστηκε μια αποκλειστική “ταινία” της πιο περιζήτητης συναυλίας του 2018! Οι χιλιάδες fans του συγκροτήματος παρακολουθήσαν την περιοδεία του συγκροτήματος ανά τον κόσμο και τώρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το πρωτοφανές διεθνές φαινόμενο στις αίθουσες μας για μια μόνο μέρα στις 26 Ιανουαρίου.

Η ταινία δεν έχει υπότιτλους

Σκηνοθεσία: Big Hit Entertainment

Πρωταγωνιστές: RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V, Jung Kook

Κατηγορία: Μουσική

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 113’

Release Date: 26/01/2019