Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

“Λεηλάτησαν” σπίτια στην παραθαλάσσια περιοχή των Αβδήρων-Ανάμεσα σε αυτά και το σπίτι της προέδρου των Κυπρίων Ξάνθης Ε.Χατζηγεωργίου.

Εχθές το απόγευμα έντρομοι ιδιοκτήτες των σπιτιών στην παραθαλάσσια περιοχή της σκάλας Αβδήρων αντίκρισαν  μια τρομακτική εικόνα αφού είδαν τα σπίτια τους άνω-κάτω. Διαρρήκτες καλά οργανωμένοι μπήκαν μέσα στα σπίτια και τα λεηλάτησαν εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών λόγω χειμερινής περιόδου. Οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγω για σύνηθες φαινόμενο  αφού όπως μας ενημέρωσαν ειδικά την χειμερινή περίοδο έρχονται αντιμέτωποι με παρόμοια γεγονότα και δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν αφού τον χειμώνα όπως είναι λογικό όλοι λείπουν και σχεδόν κανένας δεν διαμένει στην παραθαλάσσια κατοικία του με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να μπορούν ελεύθερα να κάνουν την δουλειά τους.

Ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των σπιτιών που μπήκαν οι διαρρήκτες είναι και η πρόεδρος του Συλλόγου των Κυπρίων Ξάνθης η κυρία Ελένη Χατζηγεωργίου η οποία αγανακτισμένη έριξε βολές στον Περιφερειάρχη και ζητάει φύλαξη της περιοχής των χειμερινή περίοδο. Αναλυτικά όσα είπε:

Κύριε Περιφερειάρχη να χαιρόμαστε το Βουλγαρικό τουρισμό που κουβαλήσατε στα σπίτια μας. Ξέφραγο αμπέλι όλη η Ελλάδα; Είναι δυνατό να συμβαίνουν στον τόπο μας όλα αυτά τα πράγματα; Πας στο σπίτι σου δεν έχει σημασία αν είναι παραθεριστική κατοικία και αντικρίζεις αυτή την κατάσταση!!!!!! Οι φωτογραφίες είναι χθεσινές και που; Όχι σε κανένα απομονωμένο σπίτι αλλά σε σπίτι που είναι ορατό από παντού. Έδρασαν κυριολεκτικά με την ησυχία τους οι κλέφτες. Κι εσύ κυρία Υπουργέ Δημόσιας Τάξης να χαίρεσαι τις ομπρέλες σου. Καταφέρατε να εξαφανίσετε την αστυνομία από τις πόλεις και τα χωριά μας. Χιλιάδες οι αστυνομικοί για τη δική σας την φύλαξη και ο λαός αφημένος στις ορέξεις του κάθε ξένου και ντόπιου εγκληματία.