Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Μεγάλη καταστροφή σε περιοχή της Καβάλας- Σηκώθηκε ολόκληρος δρόμος από την έντονη βροχόπτωση.

Όταν ο άνθρωπος πηγαίνει κόντρα στη φύση, τότε η φύση εκδικείται! Κάτι τέτοιο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου 2019 στο Χρυσόκαστρο του δήμου Παγγαίου όπου δρόμος εντός του χωριού, χτισμένος «επάνω» σε ρέμα, άρχισε να… σηκώνεται όταν τα ορμητικά νερά εξαιτίας της συνεχιζόμενης νεροποντής άρχισαν να «φουσκώνουν» ακριβώς από κάτω.

Το «φαινόμενο» είναι σε εξέλιξη και η εικόνα του δρόμου χειροτερεύει όσο περνάει η ώρα και ενώ η βροχή δεν λέει να κοπάσει. Με άλλα λόγια, δεν αποκλείεται ο δρόμος που ήδη έχει «σηκωθεί» αρκετά να υποστεί επιπλέον φθορά μέσα στη νύχτα.

Παραπλεύρως του δρόμου και πολύ κοντά στο ρέμα υπάρχει χτισμένη και μία οικία η οποία επίσης έχει υποστεί αρκετά σοβαρή ζημία, αφού ήδη, από τις πρώτες ώρες, έχουν «αποκαλυφθεί» τα θεμέλιά της! Προληπτικά (;) το σπίτι έχει εκκενωθεί.

Ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης ο οποίος πραγματοποίησε και την «αυτοψία» στο σημείο αναρωτιέται, μάλιστα, πώς είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος δρόμος να κατασκευάστηκε δίπλα σε ένα ρέμα…

Πηγή kavalapost