Main Menu

Προσοχή:Σε τραγική κατάσταση δρόμοι στην Παλιά Ξάνθη- Άνοιξαν τρύπες απο την βροχόπτωση.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία πλήττουν τις τελευταίες μέρες την πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα οι συνεχόμενες και διαρκείς βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του Νομού.

Συγκεκριμένα όπως βλέπουμε στις φώτο που έχουμε συλλέξει σε πολλά σημεία σε δρόμους στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης έχουνε ξεκολλήσει οι πέτρες από το πολύ νερό που έχει ρίξει με αποτέλεσμα να είναι πολύ επικίνδυνο για τα Ι.Χ τα οποία περνούν καθημερινά από εκείνες τις περιοχές. Τα σημεία στα οποία έχουν παρουσιαστεί τα παρακάτω φαινόμενα είναι στην οδό Ευρυπίδου που είναι ο δρόμος που ανεβαίνει από το Καβάκι και το άλλο σημείο είναι ο κεντρικός δρόμος που περνάει από τα παπάκια για να πάει κάποιος μέσα την παλιά πόλη.

Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο πιο κεντρικός δρόμος για την είσοδο της παλιά πόλης και είναι πολύ πιθανό να προκληθεί κάποια ατύχημα εάν ο Δήμος δεν ενδιαφερθεί. Η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο με τις τρύπες  που δημιουργούνται στους δρόμους στην Παλιά πόλη μετά από έντονες βροχοπτώσεις είναι πολύ συχνό χωρίς ακόμα να έχει λυθεί.