Main Menu

Άτυχος ο Ορφέας που ήταν πολύ καλύτερος και δίκαια φωνάζει για καθαρό γκολ-Ήττα για Άβατο και Ασπίδα.

Ολοκληρώθηκε η 16ή αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’κατηγορίας στον 1ο όμιλο στον οποίο βρίσκονται οι 3 Ξανθιώτικες ομάδες. Κακός απολογισμός για τις ομάδες μας σε αυτή την αγωνιστική καθώς έχουμε 2 ήττες και μια ισοπαλία.

Στον γήπεδο του ΑΟΞ ο Ορφέας έπαιζε μόνος του για 90 λεπτά είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να σκοράρει με μοιραίο παίχτη τον Κώστα Ξαντινίδη να χάνει την ευκαιρία του αγώνα στο τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ορφέας αν και είχε την υπεροχή δεν μπόρεσε να κάνει κάποιο γκολ και να λύσει τα πόδια των παιχτών παρόλο που δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του και με την είσοδο του Κώστα Ξαντινίδη έγινε πιο απειλητικός με τον έμπειρο επιθετικό να μην μπορεί να βρει σε 2 περιπτώσεις δίχτυα.

Ο Ορφέας συνέχισε να πιέζει και στο 90ο λεπτό  ήρθε η φάση που άναψαν τα αίματα όταν ο Κατρανίτσας σκόραρε άλλα ο διαιτητής έδειξε φάουλ στην προηγούμενη φάση στην οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους 2 παίχτες από το Καλαμπάκι στην προσπάθεια τους να διώξουν την μπάλα με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρουν η μπάλα να πάει στον Κατρανίτσα και να σκοράρει. Όλοι οι παίχτες του Ορφέα όρμηξαν στον διαιτητή και στον επόπτη παραπονούμενοι ότι το γκολ είναι καθαρό με τον διαιτητή να μην αλλάζει την απόφαση του. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ο Κώστας Ξαντινίδης έχασε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ευκαιρία να δώσει την μεγάλη νίκη στην ομάδα του όταν δεν μπόρεσε από το μισό μέτρο απλά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και την έστειλε απελπιστικά άουτ.

Ορφέας Ξάνθης :Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακρακης, Μαυρόπουλος, Τανζού, Χιντ, Σούκρι, Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης.

Α.Ε.Καλαμπακίου: Κελέτσης, Κυσσίδης, Θεοδοσιάδης, Κλογκέρι, Μίτρε, Βασιλειάδης, Τζιβανάκης, Μαυροβασίλης, Τσερκέζος, Στάικος, Παυλίφης Β.

 

Στο Ανθη Καραγιάννη το έργο του Άρη Αβάτου από την αρχή αναμενόταν πολύ δύσκολο απέναντι στην ομάδα της Καβάλας η οποία προέρχεται από σερί νικών και είναι μόνη στην δεύτερη θέση. Οι αργοναύτες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί σκοράροντας απο 1 γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Βαλαβανόπουλος σκόραρε με κεφαλιά και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Τσούτσης πάλι με κεφαλιά έκανε το 2-0 για την ομάδα της Καβάλας.

ΑΟΚαβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας , Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Γαβριηλίδης, Γιατσινοβιτς, Ψάλτης, Τσούτσης, Τουμανίδης, Μαρκόπουλος, Βαλαβανόπουλος

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Σιχλοιμίρης, Κρασώνης, Γκέκας.

Στο ΔΑΚ της Ξάνθης η Ασπίδα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό απέναντι στον Πανσερραικό ο οποίος με 2 γκολ του Ομπόσου κατάφερε σχετικά άνετα να πάρει τη νίκη.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαβόγλου.

Πανσερραϊκός (Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Μακούσης, Καστριτσέας, Κούτλας, Πολύζος, Αποστολόπουλος, Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νέστος Χρυσούπολης 42

2. Α.Ο.Καβάλα 41

3. Αετός Ορφανού 31

4. Πανσερραϊκός  26

5. Άρης Αβάτου 25

6. Κεραυνός Πέρνης 24

7. Ορφέας Ξάνθης 24

8. Απόλλων Παραλιμνίου 24

9. Αλέξανδρος Κιλκίς 24

10. ΑΕ Καλαμπακίου 15

11. Ασπίδα Ξάνθης 10

12. Εθνικός Αλεξ/πολης 10

13. Εθνικός Σιδηροκάστρου 9

14. ΠΑΟΚ Κοσμίου 8