Main Menu

Με αρκετό κόσμο η παρουσίαση της Δημοτικής κίνησης “Ξάνθη για όλους” με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Μελισσόπουλο.

Το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου στο Hotel Elisso  πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  της δημοτικής κίνησης “Ξάνθη για όλους” στην οποία είναι Υποψήφιος Δήμαρχος  ο Σάββας Μελισσόπουλος. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Iανουαρίου αλλά είχε ακυρωθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη της Ξάνθης.

Αρκετός ήταν ο κόσμος ο οποίος έδωσε το παρών στην πρώτη παρουσίαση του νέου συνδυασμού. Την γενική παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η 22χρονη φοιτήτρια στην  Αλεξανδρούπολη Ευρώπη Μισαηλίδου η οποία και καλωσόρισε τον κόσμο.

Αμέσως μετά την εισαγωγή και σύντομη ομιλία της 22χρονης ο συνδυασμός παρουσίασε στον κόσμο μερικά βίντεο για την πόλη της Ξάνθης στα οποία εξηγούσε τον πλούτο που έχει η πόλη και πως πρέπει να αξιοποιηθούν.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος ο οποίος  μίλησε για αυτό το Νέο που έχουν δημιουργήσει για τις αλλαγές τις οποίες χρειάζεται η πόλης της Ξάνθης σε πολλά θέματα άλλα και τα μελλοντικά σχέδια που έχει ο συνδυασμό για μια καλύτερη Ξάνθη