Main Menu

Έκτακτο: Αγνοούνται 3 παιδιά και ένας ενήλικας στον ποταμό Έβρο-Φόβοι των αστυνομικών για πνιγμό.

Τρία παιδιά και έναν ενήλικα αναζητούν οι αστυνομικοί από το πρωί στον ποταμό Έβρο και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πετράδες και Πύθιο. Οι έρευνες συνεχίζονται ως αυτή την ώρα χωρίς κανένα αποτέλεσμα και εκφράζονται φόβοι ότι οι αγνοούμενοι μπορεί να έχουν πνιγεί.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί όπως έγραψε αρχικά το thrakinea.gr, όταν 12 άτομα με πλαστική βάρκα προσπάθησαν να περάσουν από την τουρκική πλευρά στον Έβρο και να εισέλθει παράνομα. Οι 8 εξ αυτών που διασώθηκαν, είπαν στους αστυνομικούς ότι η βάρκα κάποια στιγμή έσκασε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες σε αυτήν να βρεθούν στο νερό και προσπάθησαν κολυμπώντας να σωθούν. Μόνο όμως οι συγκεκριμένοι οκτώ κατάφεραν να έφτασαν σε ελληνική νησίδα απ’ όπου άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Οι συνοριοφύλακες  από τον σταθμό Ισαακίου βρέθηκαν στο σημείο και τους διέσωσαν, αλλά εκεί τους ανέφεραν ότι αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων ατόμων που βρισκόταν μαζί τους. Τα τρία μάλιστα ήταν ανήλικα  παιδιά.

Αμέσως άρχισε η αναζήτηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση τους και διεξάγονται έρευνες από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, χωρίς μέχρι τώρα να ζητηθεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής και συγκεκριμένα της ΕΜΑΚ. Οι έρευνες εκτείνονται μάλιστα και σε πιο απομακρυσμένα σημεία, αλλά μέχρι πριν λίγο δεν υπήρχε κάποιο αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι πνίγηκαν.

Πηγή evros-news.gr