Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Le Chalet η κοπή πίτας των παλαιμάχων του ΑΟΞ.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας στο Ξενοδοχείο Le Chalet στα Πηγάδια.

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μπροστάρη τον ακούραστο και τελειομανή πρόεδρο των Παλαιμάχων Μπάμπη Χατζημεστή. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ όλων των δεκαετιών. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αριστείδης Πιαλόγλου ο τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου το team manager Κώστας  Τσαλίκης αλλά και οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Λισγάρας, Σάκης Γκαραβέλης, Δήμος Μπαξεβανίδης και Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

Στην φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τάσος Θεοδωρίδης-Νεζμή Αχμέτ και ο πρώην παράγοντας Ανδρέας Ευφραιμίδης.

Ξεχωριστή βράβευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο με μια επετειακή φανέλα της ομάδας με το Νο30 όσα και τα χρόνια της ομάδας μας στην ΑΈθνικη κατηγορία. Την φανέλα εκ μέρους της ΠΑΕ παρέλαβε ο team manager Γιάννης Παπαδημητρίου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων ευχαρίστησε θερμά τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο για την ανεκτίμητη προσφορά του στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και ζήτησε στο μέλλον περισσότερα ελληνόπουλα στην Ξανθιώτικη ομάδα.