Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Παρουσία πολύ κόσμου η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Ξάνθης στο Z-Palace.

Το απόγευμα του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Z-PALACE  η ΝΟΔΕ Ξάνθης έκοψε την καθιερωμένη πίτα της με τιμώμενο πρόσωπο και επικεφαλή τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Το παρών έδωσαν πάρα πολλοί φίλοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο Αλέξανδρος Κοντός, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, οι Δήμαρχοι Ξάνθης,Τοπείρου και Αβδήρων Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος,Θωμάς Μίχογλου και Γιώργος Τσιτιρίδης ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης και πολλοί φίλοι του κόμματος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Μιχάλης Πατεράκης ο οποίος καταρχήν καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους  για την παρουσία τους αναφέρθηκε στα 4 δύσκολα χρόνια που πέρασε η Ελλάδα με κυβέρνηση τον Σύριζα , για την απουσία των Βουλευτών της Ξάνθης από τα προβλήματα της πόλης και έδωσε το σύνθημα για νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια πήραν θέση και μίλησαν ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος ο Αλέξανδρος Κοντός και φυσικά ο επίτιμος καλεσμένος ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η κυρία Μαριάννα Σκρίνου που είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης και ήταν αυτή που κέρδισε το φλουρί.