Main Menu

Δια πυρός και σιδήρου η νίκη του Αβάτου στον πρώτο ημιτελικό με τον Ορφέα-Προβάδισμα η Ασπίδα που κέρδισε τον Εχίνο.

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού στο γήπεδο του ΑΟΞ που ανέδειξε νικήτρια με 2-1 την ομάδα του Άρη Αβάτου.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις πολλά νεύρα και αρκετή δύναμη ο Άρης Αβάτου κατάφερε δια πυρός και σιδήρου να πάρει τη νίκη χάρη στα στα τέρματα του Πάρη Κοτόπουλου στο πρώτο ημίχρονο και του Βαφειάδη με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Ενδιάμεσα ο Ορφέας κατάφερε και ισοφάρισε με πέναλτι που το εκτέλεσε εύστοχα ο Χρήστος Πασχαλάκης. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Άρης Αβάτου έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ορφέα για τον επαναληπτικό που εκεί θα κριθούν όλα με τις δυο ομάδες να θέλουν σαν τρελές την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Στο δεύτερο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε πιο νωρίς στις 3 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Ξάνθης η Ασπίδα πήρε σημαντικό προβάδισμα με καθαρό σκορ 2-0 απέναντι στην ομάδα του Εχίνου και έβαλε σημαντικά θεμέλια για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Χριστοφορίδης στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού.