Main Menu

Νικητής στο Ξανθιώτικο ντέρμπι ο Ορφέας-Ήττα μέσα στο γήπεδο του ΑΟΞ για το Άβατο.

Ο Ορφέας Ξάνθης ήταν ο μεγάλος νικητής στο Ξανθιώτικο ντέρμπι για την 18ή αγωνιστική του 1ου ομίλου για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας αφού κέρδισε με καθαρό σκορ 2-0 την Ασπίδα Ξάνθης. Χρυσή αλλαγή για τον ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή ο Χρήστος Πασχαλάκης ο οποίος λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι με ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και σουτ δεν άφησε περιθώρια στον Μάριο Χατζηγεωργίου και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Λίγα λεπτά μετά από σέντρα του Μαυρόπουλου ο Χασάνογλου με κεφαλιά ¨κλείδωσε” τη νίκη για την ομάδα του Ορφέα.

Ασπίδα Ξάνθης: Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαββόγλου.

Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Καρκατζάνης, Χιντ, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Σουκρή Ογλού, Μουμίνογλου, Ξαντινίδης.

 

Στο γήπεδο του ΑΟΞ απρόσμενη ήττα υπέστη ο Άρης Αβάτου από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με την ομάδα του Γιώργου Μαραντά να γνωρίζει την ήττα με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 40ο λεπτό από τραγικό λάθος του Αμουτζάκη αφού στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα βρήκε αέρα (τσαφ) με αποτέλεσμα να δώσει την δυνατότητα στον Ζυγκερίδη να βάλει ένα από τα πιο εύκολα γκολ στην καριέρα του. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού η Ξανθιώτικη ομάδα προσπάθησε πίεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφερε και γνώρισε μια απρόσμενη ήττα.

Άρης Αβάτου : Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Σιχλοιμίρης, Σαρηγιαννίδης.

Απόλλων Παραλιμνίου : Γουναρίδης, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Λιάρας, Τάκας, Τριανταφύλλου, Νικολαΐδης, Μερεσιώτης, Καριοφύλλης, Ντιαλό, Ζγκερίδης.

 

1. Νέστος Χρυσούπολης 46

2. Α.Ο.Καβάλα 42

3. Αετός Ορφανού 32

4. Απόλλων Παραλιμνίου 30

5. Πανσερραϊκός  29

6. Άρης Αβάτου 28

7. Ορφέας Ξάνθης 28

8. Κεραυνός Πέρνης 27

9. Αλέξανδρος Κιλκίς 26

10. ΑΕ Καλαμπακίου 19

11. Εθνικός Αλεξ/πολης 12

12. ΠΑΟΚ Κοσμίου 10

13. Ασπίδα Ξάνθης 10

14. Εθνικός Σιδηροκάστρου 10