Main Menu

Σήμερα το μεγάλο Ξανθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ασπίδα Ξάνθης και Ορφέα.

Σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 στο ΔΑΚ της Ξάνθης το μεγάλο Ξανθιώτικο ντέρμπι για τη Γ Εθνική κατηγορία είναι αυτό που ξεχωρίζει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα με την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται τον Ορφέα Ξάνθης.

Η Ασπίδα Ξάνθης πρωτάρα στην ΓΈθνική κατηγορία θέλει να θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πιο έμπειρο Ορφέα Ξάνθης σε αυτή την κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά η οποία θα είναι πάνοπλη  είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και μετά από την αρνητική εξέλιξη που πήρε η ένσταση απέναντι στο παιχνίδι με τον Κευραυνό Πέρνης τα πράγματα για την παραμονή γίνονται πολύ πιο δύσκολα.

Απο την άλλη πλευρά ο Ορφέας Ξάνθης προέρχεται από την ήττα στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης από τον Άρη Αβάτου και σίγουρα θέλει να επανέλθει στις νίκες για να εδραιωθεί στις ψηλές θέσεις της κατηγορίας. Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γιάννη Μπουνταγκίδη των τιμωρημένο Γιάννη Καραγκιόζη και Ηλία Μακράκη.

Η άλλη ομάδα της Ξάνθης ο Άρης Αβάτου αγωνίζεται στο γήπεδο του ΑΟΞ στις 15.00΄’ απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με την ομάδα του Γιώργου Μαραντά να είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά την νίκη απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης και να θέλει τη νίκη για να ανέβει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία.