Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ακόμη μια ένοπλη ληστεία 2 κουκουλοφόρων σε βενζινάδικο της Ξάνθης τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ένοπλη ληστεία είχαμε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε βενζινάδικο Shell της Ξάνθης και πάλι με άνδρες οπλισμένους με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Επιστάμενες έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 15-2-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας, όπου ο ένας από τους δράστες, με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από την κατοχή του 44χρονου υπαλλήλου, χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και μία ηλεκτρονική συσκευή, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης έχει πάρει όλες τις κάμερες από το βενζινάδικο και επεξεργάζεται κάθε κίνηση των 2 ληστών έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στα ίχνη τους. Πολύ πιθανό σενάριο οι 2 κουκουλοφόροι να είναι οι ίδιοι οι οποίο έχουν διαπράξει τις ληστείες σε Πρακτορεία ΟΠΑΠ της Ξάνθης αφού ο τρόπος με τον οποίο λήστεψαν το βενζινάδικο είναι ακριβώς ο ίδιος με της ληστείες στα Πρακτορεία της πόλης.