Main Menu

“Γειτονικό” ντέρμπι τη Κυριακή στο γήπεδο του ΑΟΞ Ορφέας Ξάνθης -ΑΟΚ-Δωρεάν λεωφορείο μισθώνουν οι Καβαλιώτες.

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 15.00′ στο γήπεδο του ΑΟΞ οι φίλαθλοι της Ξάνθης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Ορφέα Ξάνθης και την γειτονική Καβάλα για την 19ή αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι που μόνο αδιάφορο δεν είναι για του Καβαλιώτες αφού η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη παίζει ολόκληρο πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο του ΑΟΞ. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε μέσα στην έδρα της να κερδίσει την Νέστο Χρυσούπολης και να μειώσει την διάφορα από την κορυφή η οποία παρέμεινε στους 4 βαθμούς οπότε την Κυριακή το μεσημέρι το μόνο αποτέλεσμα που θέλει είναι νίκη αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ίσως την πετάξει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιώργο Λίτσκα λόγω καρτών. Σε ανακοίνωση που έβγαλε η Διοίκηση της Καβάλας ενημέρωσε όλους τους φιλάθλους του Νομού ότι μισθώνει δωρεάν λεωφορείο για όλους τους φιλάθλους της ομάδας το οποίο θα ξεκινήσει το μεσημέρι από την Καβάλα με προορισμό το γήπεδο του ΑΟΞ έτσι ώστε να βοηθήσουν τον ΑΟΚ στο δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά οι παίχτες του Μπάμπη Χατζημεστή μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι αφού έχουν αποδείξει πόσο δυνατοί είναι ειδικά μέσα στην έδρα τους και σίγουρα για αυτούς είναι και θέμα πρεστίζ η νίκη απέναντι στην ιστορική ομάδα της Καβάλας.  Ο Μπάμπης Χατζημεστή δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Καραγκιόζη λόγω καρτών και του Αλέξη Μπουταγκίδη λόγω τραυματισμού.