Main Menu

Αύριο Τετάρτη Ορφέας και Άβατο στο γήπεδο του ΑΟΞ για το εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ολόκληρη την χρονιά παίζουν αύριο Τετάρτη Ορφέας και Άβατο στο γήπεδο του ΑΟΞ για το 2ο ημιτελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης  με φόντο το εισιτήριο που θα οδηγήσει στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα έτσι ώστε να μπορέσει να παραβρεθεί όσο περισσότερος κόσμος μπορεί και θα πραγματοποιηθεί υπό το φως των προβολέων και το εισιτήριο θα είναι για όλους στα 5 ευρώ.

Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη και πάλι στο γήπεδο του ΑΟΞ στο οποίο τυπικά ήταν γηπεδούχος ο Άρης Αβάτου η ομάδα του Γιώργου Μαραντά κέρδισε με 2-1 και πήρε ένα μικρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό ο οποίος θα κρίνει τον μεγάλο νικητή και αυτόν που θα παραβρεθεί στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Ξάνθης. Εκεί πιθανότητα να συναντήσει την τρίτη ομάδα της Ξάνθης που αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία την Ασπίδα η οποία έχει σαφέστατο προβάδισμα αφού κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 την ομάδα του Εχίνου. Το παιχνίδι της  Ασπίδας με τον Εχίνο θα διεξαχθεί πιο νωρίς στις 2.30 το μεσημέρι.