Main Menu

Με γκολάρα Τορομανίδη στο “φινάλε” νικητής ο Ορφέας και πρόκριση στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Ορφέας Ξάνθης ήταν ο μεγάλος νικητής στο μεγάλο ντέρμπι είχε ψύχη έδειξε ότι το ήθελε παραπάνω και στο φινάλε κατάφερε και πήρε την μεγάλη πρόκριση στο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν θύμιζε σε τίποτα ντέρμπι με τον Ορφεά να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού το Άβατο όμως να αμύνεται τέλεια και να μην το αφήνει να φτάσει στην περιοχή του και να δημιουργήσει φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφεάς ανέβασε την απόδοση του και με 2-3 αλλαγές έγινε πιο απειλητικός με κύριο εκφραστή τον Τουγιάλ. Στο 90 λεπτό όμως ο Τορομανίδης με ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Αμουτζάκη για να δώσει την μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του στον τελικό της ΕΠΣ Ξάνθης. Εκεί όπου την περιμένει η Ασπίδα Ξάνθης η οποία επικράτησε εύκολα μέσα στον Εχίνο με το εμφατικό 5-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαπουτζηε Θόδωρος με βοηθούς  με βοηθούς τους Χασάν Κούλα και Ιλιάς Εμπλιούκ, ενώ τέταρτος ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Κατρανίτσας, Χακή Τζαμπάζ(78′ Καραγκιόζης Β.), Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καρκατζάνης(60′ Ξαντινίδης), Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Χίντ Ιμέρ(75′ Σουκρήογλου), Πασχαλάκης(71′ Μουμίνογλου)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Ψεμματάς(90+ Εφεντόπουλος), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μελισσόπουλος Μ., Δόντσος, Μίλλερ, Σαρηγιαννίδης, Κοτόπουλος, Κρασώνης(70′ Σιχλοιμίρης), Γκέκας(75′ Τσέκος)