Main Menu

Ό Ξανθιώτης γυναικολόγος Αλέξανδρος Αμμάρι βραβεύτηκε στο “Revolutionizing Health”

Την τετάρτη 27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «Κώστας Στεφανής» Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.).  πραγματοποιήθηκε το Revolutionizing Health το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην παραπάνω εκδήλωση βραβεύτηκε και ο Ξανθιώτης γυναικολόγος Αλέξανδρος Αμμάρι στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο για την κορυφαία επιλογή ασθενών 2018. Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε για την βράβευση του.

«Είμαι φοβερά συγκινημένος για τη σημερινή μου βράβευση στην εκδήλωση Revolutionizing Health. Το Revolutionizing Health τελεί υπό την αιγίδα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ» Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.), του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Το βραβείο που μου απονεμήθηκε ήταν η Κορυφαία Επιλογή Ασθενών 2018.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελινη, παρουσία πολλών ακαδημαϊκών και πολιτικών στελεχών.

Tο event καλύφθηκε από το δίκτυο της 24MEDIA, τη Huffington Post και το News24/7, από τα μέσα των τηλεοπτικών καναλιών ΑΝΤ1, Star, RISE, καθώς και από δημοσιογράφους άλλων μέσων.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».

 

Μαζί με τη δημοσιογράφο Ζήνα Κουτσελινη, την Ελευθερία Ζούρου Founder & CEO – doctoranytime, τον Ορέστη Καχρίλα, Διευθυντή και εκπρόσωπο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ και φυσικά τη σύζυγό του Βαλεντίνα Δισλιαν που πάντα τον στηρίζει.