Main Menu

“Πανικός” στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ξάνθη-Δείτε σε βίντεο την ομιλία του.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια των εκλογών επισκέφθηκε τη Θράκη και συγκεκριμένα την πόλη της Κομοτηνής και τις περιοχές Σάπες και Φιλύρα ενώ αμέσως μετά μετέβη στη πόλη της Ξάνθης όπου και επισκέφθηκε την Ηλιόπετρα, τον Εχίνο και τη Γενισέα.

Στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ στο Hote Elisso στην οποία είχαν την ευκαιρία οι δημοσιογράφοι να απευθύνουν ερωτήσεις στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για όλα τα θέματα που τρέχουν αυτό το καιρό και κατά βάση τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας  εν όψει των εκλογών. Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του στην μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου στην οποία εκτός των άλλων επισημοποίησε και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου για Περιφερειάρχη ΑΜΘ όπου για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: “Η ΝΔ έκανε την επιλογή της. Στηρίζει το Χρήστο Μέτιο. Δεν είναι τυπική στήριξη, είναι ουσιαστική Όλοι θα κριθούν για το πώς τοποθετούνται επί της επιλογής αυτής. Η ΝΔ δίνει πολιτική χροιά και πολιτικό στίγμα στις Περιφερειακές εκλογές αφού οι Περιφέρειες είναι τμήμα του οράματος που έχει η ΝΔ για την χώρα.”

Δείτε βίντεο από τις πρώτες δηλώσεις του στην Κομοτηνή:

Δήλωση απο τη Θράκη

Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Νέα Ζηλανδία. Βρίσκομαι σήμερα στη Θράκη, μια περιοχή που η συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων είναι υποδειγματική. Η μισαλλοδοξία, ο φανατισμός, ο ρατσισμός δεν χωρούν σε σύγχρονες κοινωνίες.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Freitag, 15. März 2019

Δείτε βίντεο από την ομιλία του στη Ξάνθη στο Hotel Elisso:

Ζωντανά η ομιλία μου στην Ξάνθη.

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Freitag, 15. März 2019