Main Menu

Νίκη για τον Άρη Αβάτου-Ήττες για Ορφέα Ξάνθης και Ασπίδα.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση είχαμε αυτή τη Κυριακή  μετά την διακοπή λόγω της αποκριάς για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας  στην οποία αγωνίζονται 3 Ξανθιώτικες ομάδες.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ ο Άρης Αβάτου υποδέχτηκε την ομάδα του Κοσμίου η οποία ήδη έχει αποχαιρετήσει την Γ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα του Ξανθόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 7ο λεπτό προηγήθηκε με σκόρερ των Γκέκα. Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Άρη Αβάτου να κάνει 3 τα τέρματα της με σκόρερ στο 42ο λεπτό των Κρασσώνη και στο 45ο λεπτό και πάλι των Γκέκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης Αβάτου συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 μετά από ωραία συνεργασία του Κρασσώνη με τον Σιχλιμοίρη ο τελευταίος με σουτ δίνει διαστάσεις θριάμβου αφού πιο πριν ο Καρασιούνας μείωσε σε 3-1. Το τελικό σκορ 4-2 διαμόρφωσε ο Ρουμπιές αφού σκόραρε στο 920 λεπτό για το Κόσμιο.

Άρης Αβάτου : Αμουτζάκης, Μίλλερ, Μπουνταγκίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας, Κρασσώνης, Ψεμματάς.

ΠΑΟΚοσμίου : Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Νάνος, Στοΐνοβιτς, Ρουμπιές, Ερκάν, Κυριακόπουλος, Καρασιούνας.

 

Ο Ορφέας Ξάνθης ταξίδεψε στις Σέρρες με τον Πανσερραικό να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με τον Γκούρτσα και να δίνει μια πολύτιμη νίκη για τους Σερραίους. Ενδιάμεσα ο ίδιος παίχτης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ρούφο από τα 11 βήματα αφού ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλντι και είχε κρατήσει προς το παρόν το 0-0. Δυστυχώς όμως δεν έφτασε αυτό για να αποφύγει την ήττα η ομάδα της Ξάνθης.

Πανσερραϊκός : Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Κούτλας, Σαρέγκος, Πέτρου, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου.

Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Τζαμπάζ, Καρκατζάνης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Χαλήλ, Τορομανίδης, Χιντ, Σουκρήογλου, Πασχαλάκης.

 

Η Ασπίδα Ξάνθης στο Κιλκίς δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο αφού έχασε με καθαρό σκορ 3-0 από τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Αλέξανδρος Κιλκίς : Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης,Τσαταλμπασίδης, Κότσιας, Σερταρίδης, Απονίδης, Παπαδόπουλος, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Καραγιάννης.

Ασπίδα Ξάνθης : Χατζηγεωργίου, Νταμπανλής, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κυριακίδης, Κοτίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Δογανίδης.