Main Menu

Συνέντευξη του Νίκου Επιτρόπου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ-“Ότι απόφαση πήραμε το κάναμε για την ασφάλεια των Ξανθιωτών”

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια ένταση-διαμάχη ανάμεσα σχεδόν σε όλους τους οπαδούς της Ξάνθης αλλά και πολύ περισσότερο στους οργανωμένους θυμηθείτε εδώ την ανακοίνωση τους  απέναντι στη Διοίκηση της ΠΑΕ Ξάνθης  για την απόφαση της να δώσει περίπου 5.000 εισιτήρια στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Κυριακής στα Πηγάδια.

Με την απόφαση της αυτή η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μεταφερθούν στις  θύρες Α και Γ αφού την απέναντι πλευρά ολόκληρη θα την καλύψουν οι φίλαθλοι τους ΠΑΟΚ θυμηθείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια.

Ο πιο αρμόδιος για να μιλήσει για το θέμα το οποίο έχει προκύψει δεν είναι άλλος από τον Νίκο Επιτρόπου τον άνθρωπο που είναι σχεδόν τα πάντα εδώ και πολλά χρόνια στην ΠΑΕ Ξάνθη. Ο Νίκος Επιτρόπου έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Super88radio και στον Γιάννη Κοκκαλίδη και μίλησε για αυτή την απόφαση της ΠΑΕ.

Είπε ότι είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει για την ασφάλεια όλων των Ξανθιωτών αλλά και το ότι καταλαβαίνει και σέβεται την δυσαρέσκεια των φιλάθλων της Ξάνθης και των οργανωμένων για αυτή την απόφαση.

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη: