Main Menu

Ασθενοφόρο εγκλωβίστηκε για μισή ώρα στα σοκάκια της Παλιάς Ξάνθης ενώ είχε μέσα ασθενή.

Το απόγευμα της παρασκευής ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Ξάνθης ήρθε στην παλιά πόλη της Ξάνθης συγκεκριμένα στην πλατεία Μητροπόλεως έτσι ώστε να παραλάβει κάποιον ο οποίος είχε λιποθυμήσει.

Μόλις τοποθέτησε τον ασθενή μέσα στο κρεβάτι ξεκίνησε για την επιστροφή του στο Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς παρόλο που προσπάθησε να φύγει από  τρεις διαφορετικούς δρόμους κανένας από αυτούς δεν ήταν ανοιχτός αφού λόγω των Γ’χαιρετισμών  ο κόσμος ο οποίος επισκέφθηκε τις εκκλησίες πάρκαρε τα αμάξια  δεξιά και αριστερά από τους δρόμους  με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαφύγει το ασθενοφόρο με τον ασθενή.

Έτσι αναγκάστηκε να κάνει τον κύκλο να περάσει μπροστά από το Δημοτικό σχολείο και να κατέβει την κατηφόρα πίσω από το Μητροπολιτικό Μέγαρο όπου για κακή του τύχη και εκεί ήταν παρκαρισμένα αμάξια δεξιά και αριστερά από τον δρόμο και αφού δεν μπορούσε να πάει ούτε μπροστά ούτε πίσω εγκλωβίστηκε περίπου για μισή ώρα με τον ασθενή μέσα.

Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία Ξάνθης η οποία έφτασε στο σημείο ενώ ταυτόχρονα εκείνη την ώρα έβγαινε από την εκκλησία και ο ιδιοκτήτης ενός από τα δύο αμάξια που ενοχλούσαν οποίος αφού ξεπάρκαρε το Ι.Χ του για να ελευθερωθεί το ασθενοφόρο  απολογήθηκε στην αστυνομία.

Το θέμα με το πάρκινγκ στην παλιά πόλη της Ξάνθης είναι κάτι που απασχολεί εδώ και καιρό τους κατοίκους της χωρίς όμως ακόμα να έχει δοθεί μια λύση.