Main Menu

Πρεμιέρα για 2 καινούργιες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Pet Sematary / Νεκρωταφίο Ζώων

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το «Νεκρωταφίο Ζώων» ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ (Τζέισον Κλάρκ), ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι. Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Κέβιν Κολς & Ντένις   Γουίντμαϊερ

Πρωταγωνιστές: Τζέισον Κλάρκ, Έιμι Σέιμετζ, Τζον Λίθγκοου

Κατηγορία: Τρόμου

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.40’

Shazam! KAI ΣΕ 3D

Όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται ένα ξόρκι για να τον κάνουμε να φανερωθεί. Ο Μπίλι Μπέιτσον, χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη – SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ – κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ

Πρωταγωνιστές: Ζάκαρι Λίβαϊ, Άσερ Έιντζελ, Μαρκ Στρονγκ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Γκρέις Φούλτον, Φέιθ Χέρμαν, Ίαν Τσεν, Τζόβαν Άρμαντ, Κούπερ Άντριους, Μάρτα Μίλαν, Ντζίμον Χουνσού

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.12