Main Menu

Ξάνθη: 36χρονος έκανε τον πελάτη σε γυναίκα οδηγό ΤΑΞΙ και αφού την οδήγησε στο Δροσερό με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε τα χρήματα.

Εξιχνιάστηκε σε σύντομο χρόνο, ύστερα από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, ληστεία σε βάρος 51χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε χθες (9-4-2019) το μεσημέρι, στο νομό Ξάνθης.

Συνελήφθη χθες (9-4-2019) το απόγευμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, στην Ξάνθη, ο δράστης επιβιβάστηκε σε ταξί με οδηγό την 51χρονη και ζήτησε να τον μεταφέρει στο Δροσερό. Κατά την άφιξη τους στην είσοδο του οικισμού και λίγο πριν την αποβίβαση του, ο 36χρονος, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από την κατοχή της 51χρονης ένα τσαντάκι που περιείχε χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ενδελεχείς έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν το δράστη στο Δροσερό και να τον συλλάβουν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.