Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Καταδίωξη οπλισμένου μοτοσικλετιστή-Ξεκίνησε από τη Kαβάλα και κατέληξε στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Το μεσημέρι της Πέμπτη ένας 39χρονος οπλισμένος μοτοσικλετιστής συνελήφθη στο νοσοκομείο της Ξάνθης από τους αστυνομικούς της Ξάνθης.

Ο 39χρονος προσπάθησε να κλέψει επιχείρηση στην πόλη της Καβάλας χωρίς όμως να τα καταφέρει με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός από τους αστυνομικούς της Καβάλας και να ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό. Ο μοτοσικλετιστής αναγκάστηκε να μπει μέσα στην πόλη της Ξάνθης όπου καταδιωκόμενος από αστυνομικούς  της Καβάλας και της Ξάνθης κατέληξε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου μετά από σύγκρουση που είχε με Ι.Χ συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο 39χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει προσπάθησε να τραβήξει το όπλο χωρίς όμως να προλάβει και να συλληφθεί από την Τροχαία Ξάνθης οι οποίοι τον οδήγησαν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης αφού τραυματίστηκε ελαφρά μετά τη σύγκρουση του με το Ι.Χ στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία εξετάζει την ανάμειξη του εν λόγω μοτοσικλετιστή με τις ληστείες σε Πρακτορεία ΟΠΑΠ στη Ξάνθη αλλά και σε βενζινάδικο, κάτι το οποίο προβληματίζει εδώ και καιρό την κοινωνία της Ξάνθης.