Main Menu

Εκδήλωση του προγράμματος Open Innovation Actions την Τετάρτη 17 Απριλίου στη Ξάνθη.

Σας προσκαλούμε στην Τελική Εκδήλωση της δράσης MeDiLabã Open Innovation Actions η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 5μ.μ. στο Ξενοδοχείο Elisso, στην Ξάνθη.

Η δράση MEDILAB© OPEN INNOVATION ACTIONS αποτελεί μια πρωτοβουλία του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Δ.Π.Θ. και του Εργαστηρίου Μηχανολογικού Σχεδιασμού “Medilab©” προκειμένου να υποστηρίξει, την ανάπτυξη καινοτόμου επιχειρηματικής κουλτούρας στους νέους ανθρώπους, στους νέους επιστήμονες, αλλά και στους υφιστάμενους επιχειρηματίες με έμφαση στο σχεδιασμό νέων προϊόντων και υπηρεσιών η οποία επιτυγχάνεται μέσω της δικτύωσης και της εξωστρέφειας.

Η δράση «MEDILAB© OPEN INNOVATION ACTIONS» υποστηρίζεται από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Xanthi Tech Lab και υλοποιήθηκε από το Εργαστήριο Μηχανολογικού Σχεδιασμού, Medilab©, του Τμήματος. Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, της Πολυτεχνικής Σχολής Δ.Π.Θ., Ξάνθη.

Επικοινωνία

  1. Παντελής N. Μπότσαρης, Καθηγητής Δ.Π.Θ., Διευθυντής Εργαστηρίου Medilab, panmpots@pme.duth.gr, 2541079878
  2. Δρ. Παρασκευή Γκιούρκα, Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Διαχείρισης Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας, pgiourka@gmail.com, 2541079346
  3. Παρασκευή Δημητριάδου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, pdimitri@env.duth.gr, 2541079854

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη δράση: https://medilab.pme.duth.gr/