Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
14°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

H επίσημη παρουσίαση του Χρήστου Μέτιου στη Ξάνθη-Αυτοί είναι 11 υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι από τη ΠΕ Ξάνθης.

Την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του “Περιφερειακή Αναγέννηση” έκανε το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος στη Ξάνθη στο ξενοδοχείο Z-Palace.

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κυρίως από φίλους του συνδυασμού , του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έκανε την είσοδο του την αίθουσα καταχειροκροτούμενος και αφού πήρε το λόγο ανέλυσε την μέχρι τώρα πορεία που είχε η Περιφερειακή Αναγέννηση τα έργα τα οποία πραγματοποίησε, τα έργα τα οποία είναι σχεδιασμένα να υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον αλλά και την επόμενη μέρα που όπως ανέφερε θα τους βρει και πάλι στο τιμόνι της Περιφέρεια ΑΜΘ.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά για τον πόλεμο και τη λάσπη που δέχτηκε από μια ομάδα ανθρώπων εντός και εκτός της παράταξης απλά επειδή δεν πραγματοποίησε όπως είπε τα προσωπικά τους θέλω  βάζοντας πάνω από όλα το καλό της παράταξης. Συνέχισε ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ξεκάθαρη θέση και την υποστήριξη που έδειξε στο πρόσωπο του για τις εκλογές του Μαίου.

Τέλος παρουσίασε συνολικά 11  υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους από την Περιφερειακή ενότητα Ξάνθης από τούς οποίους οι 3 είναι γυναίκες και οι 8 άνδρες.

  1. Κυριακή Αλατζά
  2. Κουρτίδης Κωσταντίνος
  3. Παρασκευάς Κοτόπουλος
  4. Ριτβάν Αχμετσικ
  5. Αναστασία Ταουκτσόγλου
  6. Μουσταφά Μουσταφά
  7. Δημήτρης Γαλανόπουλος
  8. Αλέβ Σιαμπάν Ογλού
  9. Ερκάν Κιουτσούκ Χασάνογλου
  10. Νίκος Ευφραιμίδης
  11. Τζορμπατσικ Χουσείν