Main Menu

Κυπελλούχος Ξάνθης ο Ορφέας – Κέρδισε την Ασπίδα με 1-0.

Ο Ορφέας Ξάνθης ήταν ο μεγάλος νικητής στο 41ο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης όπου κέρδισε με 1-0 την Ασπίδα με γκολ του Τανζού και ταυτόχρονα κατέκτησε  το 10ο κύπελλο στην ιστορία του.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ασπίδα είχε κλασσικές ευκαιρίες αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ όταν ο Κυριαζίδης σκόραρε αλλά ο επόπτης τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ με τους ανθρώπους της Ασπίδα να διαμαρτύρονται έντονα. Ο Ορφέας ήταν όμως αυτό που κατάφερε να σκοράρει όταν σε μια πολύ ωραία προσπάθεια του Πασχαλάκη και σέντρα του ίδιου από τα αριστερά ο Τανζού με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή το οποίο κατάφερε να κρατήσει με ευκολία θα λέγαμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ασπίδα Ξάνθης : Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Χατζηπαπάς, Μερακλής, Ζότος, Χριστοφορίδης, Κωτίδης, Παπαδόπουλος, Σαββόγλου Ρ., Κυριαζίδης, Κάτσης.

Ορφέας Ξάνθης : Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Καραγκιόζης Β., Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Μπουνταγκίδης, Τορομανίδης, Ξαντινίδης, Χαλήλ, Πασχαλάκης.