Main Menu

Σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου όλα τα βλέμματα στο γήπεδο του ΑΟΞ στο μεγάλο τελικό της ΕΠΣ ανάμεσα στον Ορφέα και την Ασπίδα.

Ημέρα τελικού είναι η σημερινή αφού είναι όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της  ΕΠΣ Ξάνθης το 41ο σε αριθμό τελικό που θα αναμετρηθούν οι δύο από τις τρεις ομάδες του Νομού μας που μας εκπροσωπούν στη Γ Εθνική κατηγορία ο Ορφέας Ξάνθης και η Ασπίδα Ξάνθης.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΞ όμως ο κόσμος θα είναι πολύ καλό να παραβρεθεί από τις 5 όπου και θα ξεκινήσει μια μικρή εκδήλωση στην οποία θα γίνουν και κάποιες βραβεύσεις όπως γίνονται σε όλους τους τελικούς.

Η κάθε ομάδα θα τιμήσει τρία πρόσωπα, ο Ορφέας από την πλευρά του θα τιμήσει τον  παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αλέκο Βασιλειάδη, τον επίσης παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αβραμίδη, αλλά και τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του  Ορφέα, τον Νίκο Δούλη που ήταν και αρχηγός της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά η Ασπίδα Ξάνθης θα τιμήσει τον Αλέξανδρο Κυριακίδη, ο οποίος ήταν πρόεδρος την περίοδο που η ομάδα είχε καταφέρει την άνοδο από την  Δ’ στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τον Βασίλη Μπέρτο παράγοντα της ομάδας της περίοδο 80′ με 90′ και τέλος και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστής Θέμη Γεωργακόπουλο.