Main Menu

Η επίσκεψη της υποψήφιας Ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στη Ξάνθη.

Την Ξάνθη επισκέφθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β’ Αθηνών της παράταξης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα  το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής έδωσε καταρχήν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Ξάνθης στην μικρή αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης από τα οποία και δέχθηκε ερωτήσεις δίνοντας απαντήσεις σε όλους και με αρκετή δόση χιούμορ θα λέγαμε.

Αμέσως μετά προχώρησε στην μεγάλη αίθουσα του Επιμελητηρίου η οποία ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, φίλους της Νέας Δημοκρατίας αλλά και φορείς της πόλης μας ανάμεσα στους οποίους ήταν ο πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μωραίτης. Επίσης παρών ήταν και η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ.κ. Αμετογλου Χιουμειρα.

Συντονιστής ήταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Μιχάλης Πατεράκης τον οποίο και ευχαρίστησε ξεχωριστά η  υποψήφια Ευρωβουλευτής για την άψογη διοργάνωση της ομιλίας.