Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Η εταιρεία JTI αναλαμβάνει την δωρεάν πλήρη ανακαίνιση του διαμερίσματος που κάηκε στη Ξάνθη-Το ευχαριστήριο της οικογένειας.

Μεγάλες ζημιές υπέστη το διαμέρισμα στην οδό Σαρανταπόρου μετά την φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας από αναμμένο καντήλι.

Για τον λόγο αυτό η εταιρεία στην οποία δουλεύει η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος Σκαρλάτου Σταυρούλα η JTI (εταιρεία που έχει αναλάβει την διοίκηση τη ΣΕΚΑΠ) πήρε την πρωτοβουλία να ανακαινίσει εντελώς δωρεάν το διαμέρισμα αλλά και να πληρώσει το ξενοδοχείο στο οποίο θα αναγκαστεί να διαμένει η οικογένεια μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση.

Παρακάτω αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της οικογενείας:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς,την εταιρία μου JTI,που αυτήν την δύσκολη στιγμή,έχοντας καεί όλα τα υπάρχοντα μου,έχει αναλάβει να αποκατασταθεί όλη η ζημιά..πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον διευθυντή της εταιρίας μου τον κύριο Kozhakhmetov Azhaiyp ,καθώς επίσης τον διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού κύριο Μάνο Κεφαλά αλλά και το συνεργείο καθαρισμού Κατσαρίδης Τάσος για την πολύτιμη συνεισφορά του. Τέλος  όλους τους συναδέλφους μου που ήρθαν και βοήθησαν ενεργά.

Σας ευχαριστώ όλους,

Με τα τιμής

ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ