Main Menu

Πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 30 Μαίου για 3 καινούργιες ταινίες στον κινηματογράφο Odeon Ξάνθης.

Rocketman

Το Rocketman είναι ένα επικό μιούζικαλ φαντασίας για την απίθανη ιστορία των πρώτων χρόνων της καριέρας του Έλτον Τζον. Η ταινία ακολουθεί το μεγαλειώδες ταξίδι της μεταμόρφωσης του Ρέτζιναλντ Ντουάιτ από ντροπαλό πιανίστα στον παγκόσμιο σταρ Έλτον Τζον. Πρόκειται για την ιστορία τού πώς ένα αγόρι από μια μικρή πόλη γίνεται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της μουσικής και της ποπ κουλτούρας γενικότερα.

Σκηνοθεσία: Ντέξτερ Φλέτσερ

Πρωταγωνιστές: Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζέμα Τζόουνς

Κατηγορία: Βιογραφία, Δράμα

Καταλληλότητα: K15

Διάρκεια: 2.01

 

Godzilla II King of the Monsters / Γκοτζίλα ΙΙ Ο Βασιλιάς των Τεράτων ΚΑΙ ΣΕ 3D

Στο ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΙΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ παρακολουθούμε τις προσπάθειες της Monarch, μιας κρυφής ζωολογικής ομάδας που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Ντάουερτι

Πρωταγωνιστές: Βέρα Φαρμίγκα, Κεν Γουατανάμπι, Σάλι Χόκινς, Κάιλ Τσάντλερ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Μπράντλεϊ Γουίτφορντ, Τόμας Μίντλντιτς, Τσαρλς Ντανς, Ο’ Σι Τζάκσον Τζούνιορ,  Αίσα Χιντς, Ζανγκ Ζιγί

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.11

 

MA

Η βραβευμένη με Όσκαρ Οκτάβια Σπένσερ είναι η μοναχική Σου Αν, που μένει σε μια ήσυχη πόλη του Οχάιο. Όταν η έφηβη Μάγκι (Νταϊάν Σίλβερς, Glass) της ζητάει να αγοράσει αλκοόλ για εκείνη και την παρέα της, η Σου Αν βρίσκει την ευκαιρία να κάνει… νέους φίλους. Και έτσι παραχωρεί στα παιδιά το υπόγειο του σπιτιού της έτσι ώστε να είναι ασφαλή και να μην οδηγούν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Όμως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες: Ένα από τα παιδιά πρέπει να παραμείνει νηφάλιο. Δεν πρέπει να βλασφημούν. Δεν πρέπει να ανέβουν στον επάνω όροφο. Και πρέπει να την φωνάζουν «Mα». Σταδιακά η φιλοξενία της Ma αρχίζει να γίνεται εμμονή και αυτό που αρχικά φάνταζε ως το τέλειο εφηβικό όνειρο αρχίζει να γίνεται εφιάλτης. Το σπίτι της Mα μεταμορφώνεται από το καλύτερο μέρος της πόλης, στο χειρότερο μέρος της Γης!

Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ

Πρωταγωνιστές: Οκτάβια Σπένσερ, Τζούλιετ Λιούις, Νταιάνα Σίλβερς, Λουκ Έβανς, ΜακΚέιλι Μίλερ

Κατηγορία: Θρίλερ

Καταλληλότητα: K18

Διάρκεια: 1.39