Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ο Μελωδικός 105,7 σας στέλνει δωρεάν στις συναυλίες του Fanari Festival-Μάθε πως θα κερδίσεις δωρεάν προσκλήσεις.

Ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με την Nota Theatrale παρουσιάζει το 4ο καλοκαιρινό μουσικό Φεστιβάλ Φαναρίου που τείνει να γίνει θεσμός σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ροδόπης, στην παραλία Φαναρίου, έναν μοναδικό προορισμό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες του και τα συμπλέγματα λιμνών, που συνθέτουν έναν σπάνιο και πλούσιο υδροβιότοπο.

Το φετινό FanariFestival 2019 υπόσχεται ένα μαγευτικό τριήμερο! Αρχίζει δυναμικά την Παρασκευή 21 Ιουνίου με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Σάββατο 22 Ιουνίου στη πίστα ανεβαίνει η Νατάσα Θεοδωρίδου με την Ελένη Φουρέιρα να κλείνει το τριήμερο τη Κυριακή 23 Ιουνίου.

O Μελωδικός 105,7 το κορυφαίο ελληνικό ραδιόφωνο της Ξάνθης και φέτος στέλνει τους ακροατές του εντελώς δωρεάν στις συναυλίες του Fanari Festival .

Με ένα απλό sms από το κινητό σας διεκδικείστε ένα εισιτήριο για το τριήμερο για μια από τις 3 συναυλίες του Fanari Festival. Γράψτε από το κινητό σας (1057) (αφήστε ένα κενό) (συμπληρώστε το Ονομ/μο σας) και μετά τη λέξη (Fanari festival) τέλος κάντε αποστολή το μήνυμα στο 54344 (χρέωση/sms 1,39). Συνολικά 6 τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν από μια δωρεάν πρόσκληση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου.