Main Menu

Ακόμη μια διάκριση της ΣΕΚΕ στους «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας»-Πήρε το βραβείο Greek Business Champions.

Οι επιχειρήσεις που με τα επιτεύγματά τους και τη σκληρή και μεθοδική τους προσπάθεια οδηγούν τη χώρα και την οικονομία μπροστά, τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για πέμπτη φορά η Direction BusinessNetwork, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία περισσότερων από 600 υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις που αποτελούν το λαμπρό παρόν και μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις που περιλαμβάνονται στην έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας της Direction ΒusinessNetwork, που μόλις κυκλοφόρησε.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι

Αλέξανδρος Κοντός: Με μεγάλη μου ικανοποίηση παρέλαβα τη Δευτέρα την τιμητική διάκριση του «Πρωταγωνιστή της ελληνικής οικονομίας» για την επιχειρηματική πορεία της ΣΕΚΕ κατά την προηγούμενη χρονιά. Η βράβευση αυτή είναι πραγματικά μία δικαίωση για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε στη ΣΕΚΕ, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι σε αυτήν, που με πολύ δουλειά, καλή οργάνωση και πίστη στην εταιρία μας την βοηθήσαμε να ξεχωρίσει. Το βραβείο παρέλαβα προσωπικά, εκ μέρους της εταιρίας, σε μία πολύ συγκινητική για εμάς βραδιά στο Μέγαρο Αθηνών, στην οποία έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι των ισχυρότερων επιχειρήσεων της Ελλάδας.
Την τελετή διοργάνωσε η Direction Business Network με τη στήριξη της Πειραιώς και υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ .