Main Menu

Με επιτυχία η ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον ΚΟΞ-Διακρίσεις και μετάλλια για τους αθλητές.

Άλλη μία χρονιά στέφθηκε με επιτυχία για τον Κολυμβητικό Όμιλο Ξάνθης.
Το Σάββατο 15 & την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν, στην Καβάλα, οι Θερινοί Αγώνες Προ Αγωνιστικών κατηγοριών, με τη συμμετοχή όλων των ομάδων της Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την κολυμβητική ομοσπονδία Ελλάδας και σηματοδοτεί τη λήξη της κολυμβητικής χρονιάς για την προ αγωνιστική κατηγορία, ο τελευταίος και κορυφαίος στόχος όλων των ομάδων.
O Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης έδωσε βροντερό παρών και πολλές υποσχέσεις για ένα εγγυημένο μέλλον στα κολυμβητικά δρώμενα της Ξάνθης, λαμβάνοντας μέρος με δώδεκα (12) αθλητές ηλικίας 9-12 ετών.

Οι κόποι των αθλητών μας φάνηκαν στον πίνακα των αγώνων με άκρως βελτιωμένους χρόνους, πετυχαίνοντας νέα ατομικά ρεκόρ σχεδόν για όλη μας την ομάδα και κατακτώντας συνολικά 4 μετάλλια (1 Χρυσό, 2 Ασημένια και 1 Χάλκινο).
Μεγάλη επιτυχία για τον Κ.Ο.Ξάνθης, η κατάκτηση του ορίου στα 100μ πεταλούδα από τον αθλητή μας Κωνσταντίνο Νικόλαο Μουτουσίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος :
1) Μουτουσίδης Κων/νος Νικόλαος: (Χρυσό 50μ πεταλούδα, Ασημένιο & όριο 100μ πεταλούδα και Χάλκινο 200μ Μ.Α.)
2) Καραγιαννίδης Μάξιμος
3) Δήμογλου Δημήτριος 4) Χατζηβασιλείου Γεωργία
5) Παπαδοπούλου Βικτωρία
6) Εμμανουήλ Νάγια 7) Ευθυμίου Αθηνά
8) Θεοδωρίδου Ελένη
9) Κιουτσίκη Ιωάννα
10) Χονδρού Ιωάννα
11) Κουτσάκη Ελίζα
12) Χατζηβασιλείου Βασιλική (Ασημένιο 50μ. πεταλούδα)

Το Δ/Σ του Κ.Ο.Ξάνθης συγχαίρει, τους αθλητές του και την προπονήτριά του συλλόγου κα Ευαγγελία Πολίτου, για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις που ήταν αποτέλεσμα των προσπαθειών τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, της υπομονής τους και της επιμονής τους. Όλα αυτά τα υπέροχα τα καταφέρατε χωρίς κολυμβητήριο….. Σας ευχαριστούμε για όλες τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί σας και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και να σας στηρίζουμε στον δύσκολο αγώνα σας !!!!!!!!!
Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο !!!!!
Τα καλύτερα έπονται!!!!!!

Το Δ/Σ του Κ.Ο.Ξάνθης