Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Παυλίδου Μαρίνα: “Είμαι εδώ για να ακούσω το κάθε συμπολίτη μας”

Στα πλαίσια της προεκλογικής προβολής της η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη Μαρίνα Παυλίδου επισκέφθηκε τα studio του Super88 radio και έδωσε την πρώτη από τις δύο συνεντεύξεις της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με το Γιάννη Κοκκαλίδη.

Η νεαρή δικηγόρος στη αρχή αναφέρθηκε για την τιμητική πρόταση που της έγινε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη να την βάλει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας  και ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να αρνηθεί αφού όπως είπε και στον ίδιο τον πρόεδρο είναι ένας στρατιώτης.

Συνέχισε κι αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της όπως ο επανασχεδιασμός  της μελέτης του αρδευτικού έργου του κάμπου της Ξάνθης  όραμα του αείμνηστου πατέρα της Γιώργου Παυλίδη  κάτι στο οποίο εργάστηκε πολλές ώρες ο ίδιος. Επίσης αναφέρθηκε στην πολύ καλή επαφή που έχει με τον κόσμο και ότι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι να υπάρχει επικοινωνία με τους πολίτες όχι μόνο πριν τις εκλογές λόγω ψήφων αλλά πολύ περισσότερο μετά γιατί μόνο έτσι θα λύνονται τα καθημερινά προβλήματα και είναι κάτι στο οποίο θα δώσει πολύ μεγάλη βαρύτητα.

Κλείνοντας και μιλώντας στους ακροατές είπε ότι είμαι εδώ για να ακούσω τα προβλήματα των συμπολιτών μας είμαι και θα είμαι η Μαρίνα που όλοι ξέρετε και το τηλέφωνο μου είναι ανοιχτό για όλους 24 ώρες το 24ώρο.