Main Menu

Με επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε στη Ξάνθη η παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Το βραδύ της Τρίτης 2 Ιουλίου λίγο μετά τις 9 η ΝΟΔΕ Ξάνθης παρουσίασε τους υποψήφιους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ξάνθης στο εκλογικό κέντρο της παράταξης που βρίσκεται στην Βασιλέως Κωσταντίνου 44 (Εμπορική λέσχη).

Από νωρίς το εκλογικό κέντρο γέμισε από φίλους, υποστηρικτές αλλά και ψηφοφόρους της μπλέ παράταξης όπου παραβρέθηκαν για να δούνε από κοντά αλλά και να ακούσουν τους 5 υποψήφιους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη: Μαρίνα Παυλίδου, Δημήτρη Σαλτούρο, Αλέβ Σιαμπάν Ογλού, Σπύρο Τσιλιγγίρη και Τουρκές Χατζημεμίς.

Τους υποψήφιους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Πατεράκης Μιχάλης όπου καταρχήν έδωσε το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις 7 Ιουλίου. Αμέσως μετά ο κάθε ένας υποψήφιος Βουλευτής ανέβαινε στο βήμα και πραγματοποιούσε σύντομη ομιλία. Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν και ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωσταντίνος Ζαγναφέρης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης και ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης.

Live now … Νέα Δημοκρατία – ΝΟΔΕ Ξάνθης

Gepostet von ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης am Dienstag, 2. Juli 2019