Main Menu

Ξεκίνησε δρομολόγια η Ryanair από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης για Πολωνία-Ποιες μέρες γίνονται και πόσο κοστίζει το εισιτήριο.

H Ryanair γιορτάζει την έναρξη των δύο νέων δρομολογίων της στη χώρα μας, από Πρέβεζα-Άκτιο προς Βουδαπέστη και από Καβάλα προς το Πόζναν (Πολωνία). Αυτά τα δύο νέα δρομολόγια θα λειτουργούν εβδομαδιαία, με την πτήση Καβάλα-Πόζναν να λειτουργεί κάθε Τετάρτη για 3 μήνες.

Οι πτήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, ενώ η τελευταία πτήση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019. Η πτήση Καβάλα-Poznan θα αναχωρεί κάθε Τετάρτη από το «Μέγας Αλέξανδρος» στις 16:10, ενώ η πτήση Poznan-Καβάλα θα αναχωρεί από την ιστορική πόλη της Πολωνίας επίσης κάθε Τετάρτη στις 12:25 (ώρα Πολωνίας).

Η πτήση διαρκεί περίπου δύο ώρες και ένα τέταρτο, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων (χωρίς αποσκευές) θα κυμαίνονται από 32 μέχρι 86 ευρώ.

Ωστόσο, για να γιορτάσει την έναρξη αυτών των νέων δρομολογίων, η Ryanair έχει προσφορές από 17,99 ευρώ για ταξίδια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2019, για τα οποία μπορεί να γίνει κράτηση μέχρι ταμεσάνυχτα της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2019στην ιστοσελίδα ryanair.com.

Η Chiara Ravara εκ μέρους της Ryanair δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητές μας στα νεότερα ελληνικά αεροδρόμιά μας Πρέβεζας-Ακτίου και Καβάλας και να ξεκινήσουμε επίσημα τα νέα δρομολόγιά μας από Πρέβεζα προς Βουδαπέστη και Καβάλα προς Πόζναν. Αυτές οι καλοκαιρινές διαδρομές θα προωθήσουν περαιτέρω τον περιφερειακό ελληνικό τουρισμό και θα συμβάλουν στην έλευση 5,6 εκατομμυρίων επισκεπτών σε έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο».

Πηγή: kavalapost.gr