Main Menu

Ο Μελωδικός 105,7 σας στέλνει ΔΩΡΕΑΝ στο φεστιβάλ “Πλάι στο κύμα”.

Ο Δήμος Νέστου σε συνεργασία με την Nota Theatrale παρουσιάζει το 19ο καλοκαιρινό μουσικό Φεστιβάλ ‘’Πλάι Στο Κύμα’’ έναν θεσμό χρόνων σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Κεραμωτής έμπροσθεν του Δημοτικού camping Κεραμωτής , έναν μοναδικό προορισμό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς με τις βραβευμένες με γαλάζια σημαία παραλίες του και τα συμπλέγματα λιμνών, που συνθέτουν έναν σπάνιο και πλούσιο υδροβιότοπο.

Το φετινό Festival ‘’Πλάι Στο Κύμα’’ 2019 υπόσχεται ένα μαγευτικό τριήμερο! Αρχίζει δυναμικά την Παρασκευή 26 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 28 Ιουλίου, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει καταξιωμένους καλλιτέχνες της ποπ, λαϊκής ,έντεχνης και ποπ μουσικής.

Το κορυφαίο ελληνικό ραδιόφωνο της Ξάνθης και φέτος στέλνει τους ακροατές του εντελώς δωρεάν στις συναυλίες του Πλάι το κύμα .

Με ένα απλό sms από το κινητό σας διεκδικείστε ένα εισιτήριο για το τριήμερο για μια από τις 3 συναυλίες του . Γράψτε από το κινητό σας 1057 (αφήστε ένα κενό) (συμπληρώστε το Ονομ/μο σας) και μετά τη λέξη (πλάι στο κύμα) τέλος κάντε αποστολή το μήνυμα στο 54344 (χρέωση/sms 1,39). Συνολικά 4 τυχεροί ακροατές θα κερδίσουν απο μια δωρεάν πρόσκληση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου.