Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Τριάρα της Ξάνθης με αντίπαλο το Παραλίμνι-Δείτε τα γκολ.

Στο δεύτερο αγώνα προετοιμασίας που έδωσε στο Pravets της Βουλγαρίας, η Xanthi FC επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα με 3-1 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, με τον Χρήστο Λισγάρα να σημειώνει τα δύο γκολ της ομάδας.

Ο Κίκο Ραμίρεθ είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του και να βγάλει τα συμπεράσματά του, σε μία απαιτητική ημέρα καθώς το πρωινό της ίδιας μέρας υπήρχε προπόνηση.

Μετά από μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με καλό ρυθμό, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Στάρτζεον (7′), Μουζαλίμη (21′), Λισγάρας (44′, 51′). Ο πρώτος άνοιξε λογαριασμό στο σκοράρισμα με πλασέ, ενώ ο Λισγάρας με σέντρα σουτ από μακρινή απόσταση και με κεφαλιά έκανε το 3-1.

XANTHI FC: Άμπαντ (46′ Σάο Μπέντο), Μπαξεβανίδης (46′ Ντίρεσταμ), Λισγάρας (61′ Μαλεζάς), Καρασαλίδης (70′ Τενεκές), Σόσα (46′ Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς (46′ Ντε Λούκας), Καμαρά (46′ Θυμιάνης), Πολέττο (46′ Ντε Αμορίμ), Τζουρίτσκοβιτς (46′ Μπαριέντος), Στάρτζεον (46′ Φασίδης), Γκαργκαλατζίδης (46′ Φάκκης).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΟΞ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΠ

Το Σάββατο 27 Ιουλίου ο ΑΟΞ έδωσε το 2ο φιλικό του παιχνίδι στη Βουλγαρία με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Το σκορ άνοιξε ο Στάρτζεον στο 7ο λεπτό με τον Λισγάρα να κάνει το 2-1 στο 44ο λεπτό και το 3-1 στο 51ο λεπτό.

Gepostet von Xanthi FC am Samstag, 27. Juli 2019