Main Menu

Κυκλοφορεί οριστικά το Σεπτέμβριο το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung.

Η Samsung ανακοίνωσε πως η πολυαναμενόμενη αναδιπλούμενη κινητή συσκευή, Galaxy Fold, θα κυκλοφορήσει, τελικά, εμπορικά τον Σεπτέμβριο, καθώς η εταιρεία κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στη λειτουργία της κατά τη δοκιμαστική περίοδο.

Ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός είχε παρουσιάσει τη συσκευή νωρίτερα μέσα το έτος, χαρακτηρίζοντάς τη ως «τη συσκευή που εγκαθιδρύει το smartphone του μέλλοντος».

Το εμπορικό της λανσάρισμα, ωστόσο, ματαιώθηκε όταν ένας σεβαστός αριθμός ανθρώπων που την τέσταραν ανέφεραν σπάσιμο της οθόνης έπειτα από ένα μικρό διάστημα χρήσης.

Η Samsung έχει αντιμετωπίσει, με τις απαραίτητες διορθώσεις, το πρόβλημα αυτό κι έτσι η συσκευή, η τιμή της οποίας θα κυμαίνεται στα 2.000 δολάρια, θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα λιανικής ανά τον κόσμο από τον Σεπτέμβριο.

Ένα από τα βασικά προβλήματα που είχαν αναφερθεί κατά τη δοκιμαστική χρήση του Galaxy Fold αφορούσε στην παρουσία ενός προστατευτικού περιβλήματος που υπήρχε στην οθόνη, το οποίο κάποιοι δοκιμαστές αφαιρούσαν, καθώς πίστεψαν πως επρόκειτο για τις κλασικές διάφανες μεμβράνες που συνοδεύουν τις καινούριες συσκευές.

Προκειμένου να αποφύγει περισσότερα μπερδέματα, η Samsung ανέφερε πως επέκτεινε το περίβλημα στο μπροστινό πλαίσιο της συσκευής, ώστε να γίνεται σαφές πως αποτελεί «ζωτικό κομμάτι της οθόνης και δεν πρέπει να αφαιρείται».

Image result for το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung