Main Menu

Σαμοθράκη: “Καλλιτέχνης” κατέβασε το παντελόνι, έδειξε τα γεννητικά του όργανα φωνάζοντας υπέρ του ελεύθερου κάμπινγκ!!

Η κατάσταση όσον αφορά το ελεύθερο κάμπινγκ στην Σαμοθράκη, ιδιαίτερα στην περιοχή των Θέρμων και στο δρόμο προς τις βάθρες, είναι γνωστό ότι έχει… ξεφύγει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα πέρυσι και μετά τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών, κάποιοι ανάρτησαν μέχρι και απειλητικά πανό, αφού δυστυχώς παραμένουν ασύδοτοι  και η αστυνομία με τις άλλες αρμόδιε τοπικές αρχές μένουν απλά παρατηρητές της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, που αποτρέπει αρκετούς, κυρίως οικογενειάρχες να επισκεφθούν τα συγκεκριμένα, πανέμορφα σημεία.

Αυτό που συνέβη όμως το βράδυ της Πέμπτης σε μπαρ της περιοχής των Θέρμων και μας κατήγγειλε με μήνυμα του αυτόπτης μάρτυρας, επισκέπτης του νησιού, είναι προκλητικό και παράλληλα ενδεικτικό της κατάστασης. Όπως μας γράφει: “Υπήρξε αισχρή συμπεριφορά από έναν “καλλιτέχνη” που εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί και ο οποίος εκεί που τραγουδούσε, κατέβασε ξαφνικά το παντελόνι του και δείχνοντας επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα φώναζε υπέρ του ελεύθερου κάμπινγκ στο νησί. Λες και τους ενοχλεί κανείς.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η κατάσταση στην περιοχή έχει ξεφύγει τα τελευταία χρόνια και όλη η περιοχή Θέρμα – κάμπινγκ – βάθρες Φονιά έχει γκετοποιηθεί με ευθύνη και ανοχή των αρμόδιων αρχών του νησιού. Το χειρότερο; Ενώ έγινε η συγκεκριμένη σκηνή, δε συγκινήθηκε κανένας, ούτε από τους υπεύθυνους του μαγαζιού, ούτε από τους πελάτες για να διαμαρτυρηθεί. Μάλλον τελικά τα… θέλουμε. Εγώ σηκώθηκα και έφυγα γιατί με προσέβαλλε όλο αυτό το σκηνικό”.