Main Menu

Ισόπαλη στο πρώτο της φιλικό έπι ελληνικού εδάφους η Ξάνθη με το Βόλο-Δείτε το γκολ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/8) η Xanthi FC αντιμετώπισε στο γήπεδό της τον ΝΠΣ Βόλου, στο πρώτο φιλικό μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η ξανθιώτικη ομάδα μετά το 2-1 επί της Κ-19, το 1-0 επί της Χάποελ Χασαρόν, το 3-1 επί της ΕΝ Παραλιμνίου, το 2-1 επί της Ν. Σαλαμίνας και το 3-0 επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας, αναδείχθηκε ισόπαλη με την ομάδα του Βόλου (1-1) αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Μπασόνγκ στο 40′ ενώ οι παίκτες του Κίκο Ραμίρεθ ισοφάρισαν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαριέντος (59′) που κέρδισε ο Ντε Αμορίμ.

Ο Κίκο Ραμίρεθ χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές δίνοντάς τους χρόνο συμμετοχής, ενώ παράλληλα έβγαλε τα συμπεράσματά του πριν το επόμενο φιλικό, αυτό με τη Λάρισα την Κυριακή (19:30, Xanthi FC Arena).

XANTHI FC  (Κίκο Ραμίρεθ): Άμπαντ, Σόσα, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Ντε Λούκας (60′ Τερκί), Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (88′ Γκαργκαλατζίδης), Μπαριέντος (60′ Φοσέ), Ρενέλα (72′ Φασίδης), Ντε Αμορίμ (76′ Πολέτο).

GOAL !!!Ο @jpbarri3 ισοφαρίζει σε 1-1 ⚽️ Μετά από πέναλτι που κέρδισε ο @deamorim91 #xanthifc #xanthi #football #friendlygame #stigmesaox

Gepostet von Xanthi FC am Donnerstag, 8. August 2019