Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
12°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Καβάλα: Πρόστιμο σε κτηνοτρόφο 1.500 ευρώ-Το σκυλί του δεν είχε κάνει αντιλυσσικό εμβόλιο και δάγκωσε περαστικό.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Παγγαίου κ. Βασίλης Δημητρακούδης υπέγραψε τη Δευτέρα απόφαση επιβολής 5 διαφορετικών προστίμων σε κτηνοτρόφο της περιοχής της Νικήσιανης. Το συνολικό ποσό του προστίμου είναι 1.500 ευρώ.

Αρχές Καλοκαιριού σκυλί του συγκεκριμένου κτηνοτρόφου επιτέθηκε και δάγκωσε περαστικό. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία ενώ θα υπάρξει και ποινική διαδικασία. Λόγω της καταγγελίας του περιστατικού στην Αστυνομία, ελέγχθηκε ο σκύλος που ενεπλάκη στην επίθεση. Βρέθηκε ότι α) δεν είχε υποβληθεί σε κτηνιατρική εξέταση, β) το ζώο δεν είχε σημανθεί και καταγραφεί εμπρόθεσμα, γ) δεν υπήρχε ενημερωμένο βιβλιάριο του ζώου δ) δεν είχε γίνει αντιλυσσικό εμβόλιο ε) δεν λήφθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης εξόδου του ζώου από την ιδιοκτησία του και πρόκληση ζημιάς σε τρίτο.

Το μαντρί, στο οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες υπάρχουν κι άλλα σκυλιά, είναι σε μικρή απόσταση από τα σπίτια του χωριού. Από την περιοχή περνούσε νεαρός άνδρας, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση και το δάγκωμα του σκύλου. Με την υπόθεση ασχολήθηκε το Α.Τ. Ελευθερούπολης ενώ το πρόστιμο θα πληρωθεί στο ταμείο του Δήμου Παγγαίου.

Πηγή: proini