Main Menu

Ήττα με 3 γκολ για τη Ξάνθη στο τελευταίο της φιλικό από τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ.

Στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας της, το Σάββατο (17/08) η Xanthi FC γνώρισε την πρώτη της ήττα στη σειρά των φιλικών της αγώνων. Στο ίδιο γήπεδο, εκεί όπου μία εβδομάδα αργότερα (Κυριακή (25/08, 21:30) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ έχασε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37′ με το γκολ του Μακέντα, στο 41′ έκαναν το 2-0 με τον  Κολοβό και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 53′ με τον Μακέντα. Η ξανθιώτικη ομάδα που είχε κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, απείλησε στο β’ μέρος με τα σουτ των Ρενέλα, Κοβάσεβιτς (76′), Εντουάρντο (79′) και Ντε Αμορίμ (83′) χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Περράκης από τον Σύνδεσμο Αθηνών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Κολοβός, Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης. Έπαιξαν και οι: Κότσαρης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Θεοχάρης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Βέργος και Μολό.

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): ‘Αμπαντ, Μπαξεβανίδης (76′ Ντίρεσταμ), Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Λισγάρας (46′ Ρενέλα), Σόσα, Κοβάσεβιτς, Στάρτζεον (61′ Ντε Αμορίμ), Τερκί (70′ Ντε Λούκας), Ντουρίτσκοβιτς (76′ Μπαριέντος), Φοσέ (54′ Εντουάρντο).