Main Menu

Πρεμιέρα για 2 καινούργιες ταινίες σήμερα Πέμπτη στο κινηματογράφο Odeon Ξάνθης.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Μετά από οκτώ ταινίες και σχεδόν 5 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, το Fast & Furious παρουσιάζει το πρώτο του παιδί και οι Ντουέιν Τζόνσον και Τζέισον Στέιθαμ ξαναμπαίνουν στους ρόλους τους ως Λουκ Χόμπς και Ντέκαρτ Σο αντίστοιχα, στη νέα ταινία Fast & Furious: Hobbs & Shaw.

Από τότε που ο Χομπς (Τζόνσον), πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο (Στέιθαμ), πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον (Ίντρις Έλμπα) απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς

Πρωταγωνιστές: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Έλεν Μίρεν

Κατηγορία: Δράσης

Καταλληλότητα: K12

Διάρκεια: 2.17

———————————————————————————————————-

The Secret Life of Pets 2 / Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΣΕ 3D

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του 2016 για τις ζωές των αγαπημένων μας κατοικιδίων και τί κάνουν όταν εμείς πηγαίνουμε καθημερινά στις δουλειές ή στο σχολείο μας! Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Illumination Κρις Μελεντάντρι και η μόνιμη συνεργάτης του Τζάνετ Χέλι δημιούργησαν το sequel της αγαπημένης μας κωμωδίας κινουμένων σχεδίων!

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό

Ακούγονται οι:

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα: Κ