Main Menu

Οριστικό: Ο μόλις 19χρονος πρώην παίχτης της Ξάνθης Δημήτρης Μελιόπουλος σταματάει το ποδόσφαιρο-Ποιοί είναι οι λόγοι.

Άκαρπη ήταν η συνάντηση που είχε την Τετάρτη (4/9) ο Δημήτρης Μελιόπουλος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον 19χρονο να εμμένει στην απόφασή του και να οδεύει προς την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και συναντήθηκε με τον Μάριο Μπράνκο και τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» άκουσαν τις απόψεις του νεαρού ποδοσφαιριστή, του έδωσαν ως μια προσωρινή λύση την προοπτική της συμμετοχής του στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, ωστόσο ο 19χρονος έδειξε να είναι αμετάπειστος και απόλυτα συνειδητοποιημένος στην απόφαση που έχει πάρει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να στραφεί στις σπουδές του.

Ο Μελιόπουλος δεν ήταν ποτέ στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, από το κόψιμο του τον Ιούλιο έγινε μια προσπάθεια ανεύρεσης ομάδας προκειμένου να δοθεί ως δανεικός, χωρίς πάντως αποτέλεσμα, με την σχέση των δύο πλευρών να οδηγείται σε αδιέξοδο. Οι συζητήσεις για την παραχώρησή του στη Λαμία δεν ολοκληρώθηκαν, με τον Μελιόπουλο να μη κρύβει την απογοήτευσή του για την εξέλιξη που είχε η διαδρομή του στο χώρο του ποδοσφαίρου.